top of page

Campusmässan 2016 – Din biljett till framtiden

6000 ballonger, 82 mässänglar, 125 utställande företag och organisationer och massvis av möjligheter att knyta viktiga kontakter inför arbetslivet, och kanske snappa åt sig en och annan godisbit. Torsdagen den 18:e februari förvandlas Långhuset till en myllrande mässhall där företag från hela Sverige ställer upp sig för att få presentera sig för dig. Lösnummer har pratat med vice projektledare Katja Olsson om varför just du borde ta chansen att få din biljett till framtiden.

– Campusmässan är nästan ett måste om man vill veta vilka möjligheter man har efter sin studietid, speciellt om man vill skapa sig kontakter för framtida yrkesliv, säger Katja Olsson. Några utställare Katja särskilt rekommenderar är Skanska, Sigma och Kommuninvest. – Skanska är ny utställare för i år och både Sigma och Kommuninvest kommer att hålla i spännande inspirationsföreläsningar under dagen, berättar hon.

Rekordmånga uställare Årets mässa är den 17:e i ordningen och den största någonsin! Utöver Sigma, Skanska och Kommuninvest ställer 122 andra företag och organisationer ut på mässan, bland annat IKEA, Spendrups Bryggeri och flera kommuner och landsting. – Men mässan erbjuder även andra aktiviteter för studenter som vill inspireras eller få en rolig upplevelse genom inspirationsföreläsningar, berättar Katja Olsson. – Man kan även få en snygg styling i vår nya hälsolounge och tävla om en resa med Örebro Airport, till exempel. Något för alla, helt enkelt.

Årets tema: Framtid ”Din biljett till framtiden” är årets slogan som synts på trycksaker, affischer och banners runt om på campus de senaste veckorna. Såhär beskriver projektledare Rebecca Wrigby temat i årets mässfolder: ”Temat för årets mässa är resa, vilket vi har tolkat som individens resa och strävan efter att nå nästa destination i livet. Även jag och projektgruppen har gjort en resa tillsammans. Vi har rest genom strategisk marknadsföring, intensiv försäljning, noga planering och mycket annat. Vår slutdestination denna gång är Campusmässan 2016. Vi tror att du som student kan hitta din nästa destination bland mässans 125 utställare.”

Utmanande och kul att engagera sig Katja Olsson berättar att arbetet med Campusmässan varit väldigt givande. – Jag har utvecklat mina egenskaper i projektledning vilket jag värderat väldigt högt. Att jobba i en underkategori till en stor myndighet har också varit både utmanande och kul! Sen får jag såklart inte glömma alla människor jag varit i kontakt med! Här kan du läsa Lösnummers berättelse från 2015 om hur Campusmässan ser ut för en mässängel.

Johan Rehborg avslutar resan Dagen avslutas med föreläsningen ”Varför gör man det man gör?” med komikern Johan Rehborg 14.30 i Aula Nova. Tyvärr är biljetterna som kunde förbokas helt slut, men för den föreläsningssugne finns ännu chansen. Gå till informationsdisken i Studentcentrum klockan 13.30. Då delas överblivna biljetter ut, och det är först till kvarn som gäller.

Information om alla utställare, karta över mässhallen, schema och annan information finns på Campusmässans Facebook-sida


Comentários


bottom of page