top of page

Prisceremoni och paneldebatt på Alumndagen

Sonia Undin och Mats Jansson fick utmärkelsen som årets kvinnliga respektiva manliga alumn på Alumndagen i Musikhögskolans aula. 

Fredagen den 3 oktober klockan tre på eftermiddagen inledde rektor Jens Schollin Alumndagens prisceremoni och temadebatt med ett tal. På plats i Musikaulan kunde lyssnarna höra mer om universitetet, alumner och reflektioner kring ledarskap inom ramen som rektor för Örebro universitet. Pris till årets kvinnliga respektive manliga alumn delades ut. Sonia Undin, HR chef på Systembolaget var på plats och tog emot priset som årets kvinnliga alumn och Mats Jonsson, före detta SAS chef och erfaren styrelsearbetare, tackade för sitt pris från Bryssel. Det går att lyssna på Mats tack via Lösnummers Instagram.

Efter priscermonin startade en tema- och paneldebatt om ledarskap. I panelen satt fyra erfarna ledare. Det var Sonia Undin, Johan Dagman, student vid Örebro universitet, Gunilla Zettergren, Internkonsult chefs- och ledarskap, och Carl Pauly, director och team leader för Mercuri Urval Örebro.

/ Emmeli Flodqvist Skribent

2 visningar

Comentários


bottom of page